Hondenliefde

zaterdag 25 mei 2024

Vorig jaar waren er de ‘Land van Ooiters’ en nu komen er zelfs ‘honden’ naar het festival.

Ja, je moet er wat voor over hebben om in de huid van een hond te kruipen en een liefdesverhaal op de planken te brengen. Op het Halve Zolen Festival kun je gratis kennismaken met de nieuwe musical ‘Woef Side Story' (8+) opgevoerd door [Theaterplatform] op het podium in de Stadstuin van 16.00 - 16.30 uur.
Deze musical, naar een script van Theater Rotterdam door Don Duyns en Arjan Ederveen, is een combinatie van poppenspel en acteurs.

Beleef de romantiek en chaos in de wereld van hondenshows, trimsalons en uitlaatplekken in deze komische en tegelijkertijd ontroerende musical. Ontdek het liefdesverhaal tussen de stoere straathond Toto en de prachtige rashond Marina, te midden van strijdende honden en eigenzinnige baasjes. Zal de liefde tussen Toto en Marina sterker zijn dan al het geblaf om hun heen?

240525 Theaterplatform(2)

Dit klassieke Romeo-en-Julia-verhaal, omlijst met de prachtige muziek van West Side Story, blijft u nog lang aan het lijntje houden. De musical wordt opgevoerd op 11-12-13 oktober in de Voorste Venne in Drunen. Kaarten zijn nu al te koop.

Partners

Sluiten